Karmod Ksa Saudi Arabia Showroom

 Karmod har åpnet det største prefabrik-showroomet i midtøst i Al-Qassim regionen i Saudi-Arabia med et utstillingsareal på 10 tusen kvadratmeter.

Innvielsen skjedde med bred deltakelse, herunder med deltakelse fra den saudisk statsministeren, Karmods administrerende direktør Mesut Çankaya, Hubras guvernør Fahd Hasan Al Sultan og Bukeyriye (Bekiriye) guvernør Salih Abdulazis Al Khalifa.

I en tale før åpningsseremonien, har vår administrerende direktør Mesut Çankaya understreket,  at det er gledelig at Karmod, som har produsert i byggebransjen i over 30 år, har nu et utstillingsområde på denne størrelse. Saudi-Arabia og landene i regionen tilbyr bedre service på stedet. Çankaya forklarte, at utstillingen vil gi et betydelig bidrag til den videre utviklingen av gjensidig vennskap mellom de to landene i regionen.

Utstillingslokalet vårt i Saudi-Arabia, som vi har åpnet i Al-Qassim regionen, har et stort antall produkter, fra prefabrikkerte huse til stålhuse, container byggeplasser , kontorbygg og sikkerhetskabiner for kontorer.


WhatsApp

kontakt

E-mail