Hva er levetiden til Karmod prefabrikkerte bygninger?

Prefabrikkerte konstruksjoner er av bygningsklassen med lang levetid og kan anvendes trygt rundt 50 år. Overdreven vind, snø, regn, fuktighet og bruksmåten er de faktorene, som kan påvirke strukturenes liv. Det er nødvendig for å gjøre jevnlighet vedlikehold som de andre bygningstypene trenger.

Hvilke materialer er prefabrikkerte konstruksjoner laget av? Hva er kjennetegnene?

Karmod prefabrikkerte bygninger produseres i moderne anlegg med sømløs gjenget systemteknologi. Boltefuger er sterkere og sikrere enn sveiset system. Feil utførelse reduseres til et minimum. Metallark, EPS og sementplate er de viktigste materialene vi bruker i produksjonen. Det anvendes også 100 % rustfrie produkter. Veggpaneler er laget av to forskjellige typer som sementplater-styrofoam - sementplater og metallplate-styrofoam-metallplate og har høy isolasjonsverdi. Takstoler er produsert med boltsystem og produsert i automatisk rulleform maskiner i henhold til Prosjektet. Søyler og tverrfuger av takstoler er produsert med statisk beregning av våre ingeniører i henhold til forholdene på stedet som skal konstrueres. For takkledning er galvaniserte metallplater i bruk som et standardprodukt. Materialer som OSB, membran og takshingel kan brukes på forespørsel. Vinduer og balkongdører glass er PVC doblet glass. For innerdører er amerikanske paneldører i bruk. Alt materialet som brukes til elektriske og sanitære installasjoner er i henhold til TSE standarder og de har alle sertifikater og garantidokumenter.

Kan prefabrikkerte huse demonteres og settes sammen på andre steder?

Ja, det er mulig. Det krever bare demonteringskostnader, re-installasjonskostnader, malingskostnader og sanitærinstallasjonskostnader. Det er mulig å gjøre endringer i bygninger om nødvendig.

Er Karmod prefabrikkerte hus motstandsdyktige mot jordskjelv eller vind?

Prefabrikkerte bygninger er motstandsdyktige mot jordskjelv på 7,5 og mot 80 km/t vindhastighet. Med hensyn til vær- og klimaforholdene på stedet som husene skal bygges, er vi i stand til å levere våre prefabrikkerte produkter til, hvor som helst i verden.

Krever prefabrikkerte bygninger vedlikehold?

Som det kreves for enhver type bygning, er det påkrevd for prefabrikkerte bygninger å bli vedlikeholdt. Prefabrikkerte bygninger er dannet av en kombinasjon av forskjellige typer materialer. Alle disse materialene har forskjellige grader av utvidelseskoeffisient. Sprekkene mellom panelene kan oppstå for denne typen av grunner. Denne sprekken ville bli reparert av mastikkmateriale og maling.

Hvordan er varme- og lydisolasjonen fra prefabrikkerte hus?

Karmod prefabrikkerte bygningers utvendige vegger er 10 cm tykke med strafor panel system. De har større varme- og lydisoleringsevne enn konvensjonell betongbygning. Glassull og steinull som brukes i vegg- og takplater gir høy isolasjonsverdi.

Er det mulig å anvende noe prefabrikkert prosjekt som jeg ønsker?

Du kan komme til oss med ditt eget design og tegninger og vi kan sammen tilpasse et byggeprosjekt innenfor våre produksjonsbegrensninger, for eksempel dimensjonale begrensninger på grunn av vårt standardpaneliserte system. Våre representanter vil hjelpe deg med å lage en prefabrikkert bygningsdesign, som passer best til dine behov.

Hva er tiden for produksjon og installasjon av prefabrikkerte strukturer?

Produksjonstiden er for standart bygginger er en uke under normale forhold. Avhengig av værforhold, er monteringsgruppen vår i stand til å bygge 20-25 m2 for enetasjes hus og 15-20 m2 for to etasjes hus om dagen. Etter installasjonen er avsluttet kan malingsprosessen fullføres i 1-3 dager. Med en god planlegging kan du bosette deg i bygningen innenfor en kort tid som en måned.

Er det mulig å gjøre endringer i det prefabrikkerte bygninger?

Våre prefabrikkerte huse er bygget i henhold til den statiske strukturen basert på vær- og klimaforhold på stedet, som de skal bygges. Under forutsetning av at du holder den statiske strukturen i bygningen kan du gjøre endringer. Vi anbefaler å ta kontakt med vår ettermarkedsansvarlig for endringsplanen din.

Hvilken type grunn påkreves det for å bygge det prefabrikkerte huset?

Bakken skal være 30 cm bredere for hver side av huset. Høyden på bakken skal være 25-30 cm. Et tungt betongfundament, som det brukes til betongbygninger, er ikke nødvendig. Under kontraktens signeringsfase gir vi konkret plan til kunden. Våre kunder bør forberede betonggulvet i henhold til den planen før byggingen.

Hva er garantibetingelsene og perioden for de prefabrikkerte husene?

Vår garantiperiode er 1 år mot produksjons- og monteringsfeil hvis den anvendes i samsvar med våre generelle vilkår i vår kontrakt. Karmod er ledende og pionnerbedrift i sektoren for etter salg av tjenester. Vårt ettersalgs servise er alltid med deg.

Hvilket materiale anvendes til taket i prefabrikkerte konstruksjoner?

For takkledning, naturlig trapesformet platetak, malt trapesformet ark, flisemønstret platemetall kan påføres på metallpynt. Også kan det påføres OSB-materiale. I tillegg er sandwichpaneler og tak shingel også tilgjengelige.

Kan det brukes keramikk og fliser i våte områder i prefabrikkerte huse?

For å legge vegger for våte områder påføres fuktbestandig grønn fargede gipsplate. Keramikk, gips og nett kan også påføres. Vanntetting må utføres på den sementholdige overflaten før det keramiske gulv påføres.

Kan De oppsette prefabrikkerte huse overalt?

Karmod eksporterer i dag nesten til 90 lande globalt. Produksjonsteamet vårt tar vare på værforholdene, snø og vindbelastning på stedet, der bygningen skal oppføres og produksjonen/monteringen vil bli utført i samsvar med det.

Har jeg behov for å få byggetillatelse for prefabrikkerte bygninger?

Det er underlagt skjønn av kommunen, hvor bygningen skal bygges. For å få tillatelse, skal arkitektplan, elektrisk plan, mekanisk plan og grunnundersøkelse oppfylles av kunden. Om nødvendig kan vi bare gi statistiske beregninger på bygningen. Tillatelser og lovfestede bevilgninger må tas av kunden selv. Hvis stedet, der bygningen skal bygges i er et kommunalt område, kreves det tillatelse.

Hvor mange etasjer kan et prefabrikkert bygning være?

Vi kan konstruere som det 2 etasjers hus med prefabrikkert teknologi og 3 etasjers bygninger med lett stålteknologi.

Hva er kundens ansvar, når du kjøper prefabrikkert hus?

-For malt betong, netting med jernstang 30 cm kjeller -Utgraving og landskapsarbeid - Gulv og veggbelegg (avrettingsmasse, keramikk, fliser og laminatparkett) -Utvendige tilkoblinger (elektrisitet, kloakk og rent vann) -Tillatelser og lisenser fra provinsiell myndighet eller fra kommuner. -Varme- og kjølesystem (Varme, klimaanlegg osv.) -Komodasjon, mat og transportkostnader for monteringspersonalet.

Er det mulig å bygge en prefabrikkert struktur som en ekstra flat på et betongbygning?

Det er mulig å bygge på en etasjers betongbygning. Bunnbygningen må ha et solid og flatt gulv. Også bunnbygning kan ikke ha en skorstein. Det er ikke trygt å installere en skorstein for brannfare og vanntettingssystem.

Hvordan lager jeg oppvarming og kjøling i det prefabrikkerte huset mitt?

Du kan lett bli varm med komfyr, klimaanlegg, naturgass eller elektrisk varmeovn om vinteren og du kan kjøle rommet ditt med klimaanlegg om sommeren.

Hvordan transporterer De prefabrikkerte huse?

Transport av prefabrikkerte bygninger drives av lastebiler, tilhengere, skip, tog og lastefly.

Hva er fordelene med de prefabrikkerte husene?

Prefabrikkerte huse produseres for alle slags bruksområder og formål. De er praktiske og raske for montering med moduler. Med en fleksibel strukturfunksjon er de motstandsdyktige mot jordskjelv og jordskred. Prefabrikkerte huse produseres etter alle klimatiske forhold. Hva angår varme- og lydisolering har de overlegne funksjoner i forhold til de andre konstruksjonene. Det kan bygges i løpet av kort tid uten å skade miljøet og uten forurensning. Fremstilles i samsvar med moderne og historisk tekstur. De er motstandsdyktige mot brann. I tillegg kan prefabrikkerte huse demonteres og installeres andre steder.

Hva er løsningene i prefabrikkerte huse i kalde områder?

Utvendige veggplater og tak kan modifiseres i henhold til vær- og klimaforhold etter TS 825-normer.

Emner, som du bør tenke på, når du kjøper prefabrikkert hus?

• Selskapets pålitelighet er veldig viktig. • Utførelsen, etter salgsstøtte, selskapsligheten og kvaliteten på menneskene som jobber med i selskapet er veldig viktig. • Kvaliteten på materialer og kvalitetssertifiseringer er veldig viktig. • Ta et samtal med selskapet. Forsikre deg om, at de er eksperter. • Gjennomgå kontraktdetaljene. • Forsikre deg om at selskapet har et profesjonelt team innen produksjon, installasjon og ettersalgsservise. Hvis du har problemer etter installasjonen, må du forsikre deg om at selskapet raskt kan løse problemet og svare på spørsmålene dine.

Hvordan bestemmes prisene på prefabrikkerte huse?

Kvaliteten og tykkelsen på stålkonstruksjonen, tykkelsen og kvaliteten på materialene som brukes i veggpaneler, takisolering, kvalitet på vinduer. I tillegg kan ekstra materialer for isolasjon i vegger og i tak påvirke prisen.

Hva er anvendelsesområde for prefabrikkerte hus?

Huse, villaer, kontorer, sosiale boliger, sosiale fasiliteter, byggeplasser, kafeteria og sovesaler, prefabrikkerte fabrikker og hangarer.

Hva er de tekniske egenskapene til hyttene og hva er den laget av?

Karmod produserer hytter i 4 forskjellige typer. CTP-hytte; er laget av polyester og polyuretan paneler festet sammen med fiberglass i mellom dekket med gelbelegg fra utsiden. Gjennom bruk av råmaterialer med full intensitet, gir utmerket lyd- og varmeisolering. ABS-hytter; Karmod er det første selskapet i Tyrkia som produserer ABS-hytter med kombinasjoner av dobbel poliuretanvegg. Panel hytte; er laget av kombinasjoner av stålplate + EPS + PVC lagdelte paneler. By hytte; er laget av stålkroppstruktur med EPS som isolasjonsmateriale mellom innvendige og yttervegger laget av sementplater.

Er våre hytter vindfaste

Hyttene våre kan motstå vindhastighet på opptil 80 km/t, hvis de er ordentlig festet til bakken.

Krever hyttene spesiell oppmerksomhet?

Rengjøring av Karmod hytteoverflate er veldig enkelt, både fra innsiden til utsiden. Interiøret kan rengjøres med våte håndklær uten å forårsake deformasjoner. De ytre delene kan rengjøres med børste. Silisium bør fornyes I tilfelle hvis det begynner å komme av som et resultat av ytre faktorer. Flekker kan enkelt rengjøres med tradisjonelle rengjøringsmidler.

Er hyttene termiske og lydisolerte?

Hyttene våre tåler alle deformasjoner mellom -30 C og +60 C. Varmeapparat eller klimaanlegg kan brukes til å regulere temperaturen inne. Isolasjonen oppnås ved injeksjon av 35 mm (40 kg / m³) poliuretanskum mellom veggpanelene.

Kan hytter produseres i forskjellige størrelser?

Hytter produseres av mold system med faste størrelser. Hyttestørrelser kan endres etter kundens krav. Størrelsen på CTP og By hytte kan være opp til 50 m².

Hvor mange mennesker kan få plass i en standardhytte?

Hyttene våre er vurdert for 2 m² per person. Vårt spesialt salgsteam vil hjelpe deg med å velge riktig hytte, hvis du informerer dem om formålet og antall personell, som man tenker å bruke den til.

Hvilken type grunn er nødvendig for hyttene?

Bakken skal være glatt eller det skal tilberedes 10 cm tykk betongbane. Det skal helst være nok plass i hjørnene til at hyttene kan forankres til bakken.

Hva er garantibetingelsene og tilbudt periode?

Det er viktig at produktet brukes i henhold til brukerhåndboken og betingelsene som er angitt i tilbudet. I tilfelle hvis disse betingelsene tas i betraktning, er garantiperioden 1 år siden dagen for overtakelse.

Hvordan oppnås oppvarming og kjøling?

Hyttene våre har høyt varmeisolasjonsnivå. Innetemperatur kan enkelt reguleres av vekselstrøm eller andre elektriske apparater.

Hvordan gjøres forsendelsen?

Forsendelse kan utføres i forskjellige typer kjøretøy. Hytter større enn 270x750 cm blir sendt som demontert og monteres på stedet av Karmod spesialistteam.

Hva er spesifikasjonene til containeren og hva er den laget av?

Hovedstrukturen er laget av galvaniserte stålprofiler koblet til hverandre med bolter og muttere system som er dekket med isolerte sandwichpaneler. All metalldeler er malt med emaljemaling . Karmod er det eneste selskapet i Tyrkia, som bruker 125mm tak panel system. Sammenlignet med konkurrentene gir Karmods produkter energieffektivitet opp til 60% med sine 50 mm tykke vegg- og PVC-vinduer. Gulvet er dekket med sementplate og PVC. Innvendige dører er laget av MDF. Takket være redusert karbonemulsjon i produktene er Karmod-beholderen et miljøvennlig produkt.

Er container vindbestandig?

Den tåler vinden opp til 80 km/t, hvis den er ordentlig festet til bakken. Når det gjelder våre limte containere, gjør ingeniørene våre alle nødvendige statiske beregninger for den mulige ekstreme værforholdene i regionen og tar det i betraktning før produksjonen.

Krever containeren en spesiell omsorg?

Hvis de grunnleggende bruksbetingelsene følges, er det ingen spesiell forsiktighet nødvendig.

Hvordan oppnås den varme- og lydisolasjonen?

Høyt nivå av varme- og lydisolering oppnås takket være Karmods sandwich veggpaneler og 125 mm takplater. Sammenlignet med andre produkter i samme kategori er Karmods nye generasjonscontainere 60 % mer energisparende. Karmods nye generasjons containere vinner alltid.

Produseres disse containere bare i standardstørrelser?

Containerne våre er produsert på den beste måten for å imøtekomme kundenes behov også for å lette transporten med hensyn til internasjonale fraktstandarder. I tillegg til standart 230x595 cm er Container Karmod den første til å produsere 300x700 cm demonterbar container. Andre containerstørrelser produseres også basert på kundenes krav.

Hvilken type bakke er nødvendig for å oppsette en container?

Bakken skal være glatt eller det skal tilberedes 10 cm tykk betongbane. Det skal helst være nok plass i hjørnene til at hyttene kan forankres til bakken. Den skal ikke plasseres på ustabil og immateriell overflate som treplanker og etc.

Hva er garantiperioden og vilkårene for containeren?

Det er viktig at produktet brukes i henhold til brukerhåndboken og betingelsene som er angitt i tilbudet. I tilfelle, hvis disse betingelsene tas i betraktning er garantiperioden 1 år etter dagen for overtakelse.

Hvordan oppnås oppvarming og kjøling i containeren?

Hyttene våre har høyt varmeisolasjonsnivå. Innetemperatur kan enkelt reguleres med vekselstrøm eller andre elektriske apparater.

Hva er de beste måtene å sende disse containerne på?

Avhengig av størrelsen kan containere sendes både på lastebiler og containere med høy kube. Karmod var det første selskapet i Tyrkia med et flatpakningssystem for 2,30x5,95 m og 3,00 x 7,00 m containere. Som et eksempel kan tolv 3,00x7,00 m store flatpakke containere få plass i en lastebil.


WhatsApp

kontakt

E-mail